جمعه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۴ / 9 May, 2025
مجله ویستا

بیف با سس نارگیل | طرز تهیه بیف با سس نارگیل


 مواد لازم برای بیف با سس نارگیل
 
680 گرم گوشت گوساله خرد شده
یک عدد پیاز بزرگ
4 حبه سیر
یک قاشق چایخوری زنجبیل رنده شده
دو قاشق غذاخوری روغن گیاهی
¾ قاشق غذاخوری پودر کاری
یک قاشق چایخوری فلفل هندی
یک قوطی شیر نارگیل
دو قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
یک قاشق غذاخوری سس سویا
نصف قاشق غذاخوری سس ماهی
یک عدد فلفل دلمه ای زرد خرد شده
235 گرم گوجه فرنگی گیلاسی
نمک
دو عدد پیازچه

بیف با سس نارگیل | طرز تهیه بیف با سس نارگیل
 
طرز تهیه بیف با سس نارگیل
 
پیاز را به تکه های درشت خرد کنید. زنجبیل و سیر را رنده کنید.
 
روی گوشت ها نمک بپاشید.
 
در یک قابلمه بزرگ، روغن را روی حرارت متوسط گرم کنید. تکه های گوشت را داخل قابلمه بریزید و تفت دهید تا قهوه ای شوند. سپس گوشت ها را داخل یک بشقاب بریزید.
 
پیازها را داخل قابلمه بریزید و 5 دقیقه تفت دهید.
 
سپس سیر، زنجبیل، پودر کاری و فلفل هندی را اضافه کنید و 2 تا 3 دقیقه تفت دهید.
 
در این مرحله شیر نارگیل، شکر قهوه ای، سس سویا و سس ماهی را اضافه کنید و هم بزنید. در صورت نیاز نمک و فلفل اضافه کنید.
 
گوشت را داخل قابلمه بریزید و خوب هم بزنید.
 
شعله را کم کنید، در قابلمه را بگذارید تا 2.5 ساعت در حالت نیم جوش به آهستگی پخته شود.
 
هنگامی که گوشت پخته شد، فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی را اضافه کنید و اجازه دهید 15 دقیقه دیگر پخته شوند.
 
این خوراک را با پیازچه تزئین و با برنج سرو کنید.
 
 
بیف با سس نارگیل | طرز تهیه بیف با سس نارگیل
 
نکات تکمیلی در مورد بیف با سس نارگیل

بیف با سس نارگیل جزو خوراک - گوشت قرمز میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 3 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
بیف با سس نارگیل را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

بیف با سس نارگیل ، طرز تهیه بیف با سس نارگیل